בשנת 1994 מחליט אנג’לו גאיה כי הגיע הזמן להתרחב ולממש את חזונו לצאת מגבולות פיאמונטה. הוא רוכש את אחוזת פיאבה סנטה רסטיטוטה במונטאלצ’ינו שבטוסקנה במטרה לייצר את יין הברונלו המפורסם. גאיה הרבה להזכיר כי אזורי מונטאלצ’ינו וברברסקו (וכמובן ברולו) חולקים מסורות ארוכת שנים של ייצור כמה מהיינות הגדולים של איטליה מזן בודד אחד הנביולו והסנג’ובזה. במקור רכשה המשפחה 160 דונם כרמים אשר עמדו נטושים לאורך שנים רבות לאחר שננטשו על ידי האריסים שעבדו בשיטת ה Mezzadria. בשנת 2006 רכשה המשפחה 100 דונם של כרמים נוספים בצפון מזרח מונטאלצ’ינו.
באחוזה כנסייה עתיקה הקרויה על שמה של סנטה רסטיטוטה קדושה מעונה אשר סירבה להתפלל ליופיטר בתקופת הרומאים באזור שמוכר כיום כתוניסיה. על פי הסיפור רסטיטוטה ניצלה בנס וספינת הרומאים עלתה באש. לאחר מותה במאה השישית הובאו עצמותיה על-ידי נוצרים שברחו מרדיפה דתית אל נאפולי. עד היום מתקיים באי Ischia מדי שנה בחודש מאי פסטיבל הקרוי על שמה. עד כמה שידוע הכנסייה במונטאלצ’ינו הוקמה על ידי נאפוליטנים שהגיעו לאזור כבר במאה השביעית נטעו כרמים וייצרו יינות משובחים.
היקב מייצר שלושה יינות: ברונלו די מונטאלצ’ינו DOCG מכרמי האחוזה הכלליים והכרמים החדשים אשר נוספו בשנת 2006 ברונלו די מונטאלצ’ינוRennina DOCG משלוש חלקות לא צמודות בכרמי האחוזה וכן יין נוסף ברונלו די מונטאלצ’ינו Sugarille DOCG מחלקה אשר ידוע כי ייצרו מענביה יין כבר במאה ה-16.