משפחת בורג’ואה מייצרת יין בכפר Chavignol מזה עשרה דורות. בשנים האחרונות הדומיין התרחב בצורה מרשימה ומעשרים דונם בשנות החמישים עומד שטח הכרמים כיום על כ-650 דונם באזורי Sancerre ו-Pouilly Fume . הכרמים נבחרו בהתאם לתנאי הקרקע והאקלים המעולים הודות לטרואר המצוי בהם. ביקב ישנו שילוב בין מסורת לבין מודרנה במטרה ליצר את היינות הטובים ביותר. ביקב המשפחה וקרוביה אמונים על כל תחומי העשייה החל מאחריות מניהול הכרמים (120 במספר) והמשך בעשיית היין ובהפצתו.
בשנת 2001 החלה משפחת בורג’ואה לטעת את כרמים באחוזתה במרלבורו ניו זילנד. אזור מרלבורו הינו אחד האזורים המפורסמים ביותר במדינה. יינות משפחת בורג’ואה מניו זילנד הינם יינות איכותיים במיוחד.