מגזין האוכל והיין האיטלקי הגמברו רוסו כתב על טרה דה וינו: "ביקב הזה לא מייצרים יין שנחשב למותרות בלבד לא משמרים את מאפייני הזנים באופן מוגזם והפוטנציאל להרמוניה ולאיזון ממומש במלואו! ראוי היה שכמה מיינות היקב הזה יזכו למוניטין מעבר לגבולות איטליה!" קואופרטיב יוצא דופן זה הוקם בשנת 1980 על-ידי פיירו קואטרומולו אנלוגיסט במקצועו שהצליח לאגד תחת קורת גג אחת למעלה מ-2500 כורמים קטנים מרחבי פיאמונטה שיבולם מגיע משטח כרמים העומד על כ-50 אלף דונם. היינות מיוצרים ב-14 מרכזים שונים המפוזרים באזור. בשנת 2010 נחנך מרתף היין המרשים של היקב בו מאוחסנים למעלה מ-2000 חביות עץ אלון. יינות היקב מפתיעים מרשמים ומהווים תמורה בלתי רגילה.