אזור גידול: כרמים בגליל העליון.
זני ענבים: 70% ענבי סובניון בלאן ו־30% ענבי רוסאן.
תהליך ייצור: בציר ידני.
על היין: ארומות וטעמים של פריחת הדרים ויסמין לימון ופספלורה. גוף קל ורענן. נקי ונעים.
זן הרוסאן שמפורסם בעמק הרון הצרפתי יודע לתת מעצמו טרופיות מתונה ולא משתלטת ולכן נעשה בו שימוש גם מעבר לעמק הרון הצרפתי בבלנדים שלו עם זנים אחרים שאינם בהכרח מעמק הרון כמו סוביניון בלאן שמשמש עמוד השדרה ליין זה עם חמיצות ארוכה שמחזיקה יפה את הרוסאן לאורך הטעימה שלכם בחיך. כדאי לשים לב שליין מבציר 2022 זה יש תכולת אלכוהול מתונה של 11.4% אלכוהול עובדה שהופכת אותו ליין קל לשתייה ולא מכביד.