אזור גידול: הפטיט סירה מגיע ממושב קדרון סמוך לגדרה (אזור השפלה) גרנאש ממושב אבן מנחם שבגליל המערבי והקריניאן מכרם ותיק בכפר תבור שבגליל התחתון.
זן ענבים: פטיט סירה (50%) גרנאש (25%) קריניאן (25%)
תהליך ייצור: כל זן מטופל בנפרד תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה ויישן בחביות עץ אלון 25% מהן חדשות במשך 10 חודשים. לאחר יצירת הבלנד הסופי מתיישן היין 4 חודשים נוספים באותן החביות.
על היין: צבע שחור כהה מתובל נדיב מרקם מחוספס מלא.