Calcarole Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2005
אזור גידול: ואלפוליצ׳לה קלאסיקו ונטו. כרם קלקרולה גיל הגפנים הנטועות בה במפנה דרומי ודרום מערבי על אדמות גיר וגרניט עומד על 40 שנה.
זני ענבים: 65% קורבינה 20% רונדינלה 15% ברברה
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי הענבים יובשו במשך שלושה וחצי חודשים היין תסס במיכלי פלדת על חלד במשך חודש והתיישן במשך שנתיים בחביות בריק 225 ליטר ושנה בחביות סלובניות מסורתיות בנפח 2500 ליטר.
על היין: פירות אדומים תבליני אפייה ארומה של פריחה סגלגלה חומציות נעימה סיומת נעימה
JR17.5