זני ענבים: הרכב הזנים בבלנד משתנה מבציר לבציר
לרוב יכלול זנים בורדולזיים (קברנה סובניון ומרלו) וזנים ים תיכוניים (סירה וקריניאן)
תהליך ייצור: בסיום תהליך התסיסה מתיישן היין בחביות עץ חדשות כאשר כל זן מיושן בנפרד לאחר כמה חודשים נטעמות החביות ונקבע הבלנד הסופי אז יתיישן היין כבלנד הסופי ל-18 חודשים נוספים לפני הביקבוק
על היין:
צבע: אדום כהה עם גוון שחרחר
ריח: ליין ארומות של פירות אדומים ושחורים בשילוב ניחוחות של תבלינים ים תיכוניים
טעם: גוף מלא עם טאנינים בולטים חמיצות מעודנת וסיומת ארוכה ונעימה
היין מוכן לשתייה כיום אך ימשיך להתפתח ולהשתבח במהלך העשור הקרוב