אזור גידול: כרם חלוצה ברמת הנגב (בסמוך למושב קדש ברנע) גבוה 300 מטר מעל פני הים קרקעות לס חול וגיר וכרם רמון בהר הנגב.
זן ענבים: מלבק קברנה סוביניון פטיט ורדו
תהליך ייצור: בציר ידני הענבים עוברים מעיכה והשרייה על הקליפות למיצוי הצבע והטאנינים. לאחר מכן התירוש עובר תסיסה קרה במיכלי נירוסטה לשימור מיטבי של ניחוחות וטעמי הפרי. בתום התסיסה היין עובר שפייה ראשונית ולאחר מכן התיישנות בחביות עץ אלון אמריקאי במשך 10 חודשים לאחר יצובו היין עובר סינון ביקבוק ופיקוק.
על היין: ארומה של פירות שחורים מרקם רך ועגול עשיר חומציות נעימה.