Guerrieri Rizzardi Valpolicella Classico
אזור גידול: ואלפוליצ׳לה קלאסיקו ונטו. שילוב של 3 טרוארים מובחנים: כרם פוג׳ה (אקלים קר) וכרמי קלקרול ורוברטי (חמים יותר) נטועים על אדמות עשירות חול חימר ומעט גיר בהדלית פרגולה ורונזית מסורתית.
זני ענבים: 80% קורבינה וקורבינונה 10% מרלו 10% רונדינלה וקרוטינה
תהליך ייצור: שילוב בין בציר ידני ומכני (תלוי במיקום החלקה) תסיסה אלכוהולית במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה והתיישנות באותם המיכלים ובמיכלי בטון במשך 12 חודשים.
על היין: פירותי מעודן גוף בינוני מתובל סיומת מעט חרפרפה.