זני ענבים:100% ענבי פינו גריג'יו הגדלים ברום של 840 מטר במבנה קרקע ייחודי המשלב בזלתגיר וטרה רוסה יחד למרגלות הר מירון שבגליל העליון.
ייצור: היין יוצר מנוזל הניגר מן הענב בזמן הפרדתו משדרות וללא כל מעיכה מתקבל מיץ ארומאטי ורענן יותר שלאחר מכן תוסס בטמ"פ קרה ומבוקרת.
על היין: לוריא פינו גריג'יוכאופי האדמה והכרם בעל מינרליות עשירה ומרגיש כפסיפס של ניחוחות פירותיים ופרחוניים.
בעל צבע קש גוף היין בינוני עשיר בטעמים טרופיים פסיפלורה ופירות הדר.