אזור גידול: אמינדאיו יוון. גפנים בגובה 710-620 מטר מעל פני הים שניטעו על אדמות המורכבות מגיר חול וחימר בעלות כושר ניקוז מעולה.
זן ענבים: 60% סירה 20% חינומאברו 20% מרלו
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי כל זן נבצר וטופל בנפרד תסיסה אלכוהולית קרה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה ויישון במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי באריק (225 ליטר) ושנה בבקבוק טרם השחרור אל המדפים.
על היין: מרקם משי רענן פרי אדום טרי מרוכז בעל פוטנציאל יישון סיומת ארוכה
RP92