אזור גידול: סיציליה IGT
זן ענבים: נ׳ארו ד׳אבלו סירה הכפרים של טרפאני אחוזת Baglio Sorìa כרמים שניטעו על אדמות חימר וגיר בחשיפה דרומית ודרום-מערבית בגובה של 200 מטר מעל פני הים.
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי כל זן נבצר וטופל בנפרד. תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה במשך כעשרה ימים ויישון בחביות עץ אלון אמריקאי במשך שמונה חודשים וחצי שנה נוספת בבקבוק טרם השחרור אל המדפים.
על היין: סגלגל מרוכז ציפורן שזיף שחור רכות טאנינים בשלים
אבי אפרתי "וואלה"- "עוצמה ברורה שלא באה על חשבון מורכבות עומק וריבוי ניואנסים. פרי אדום ושחור תבלינים וחמיצות נהדרת. יין שמשלב ים תיכוניות מסורתית ביסודות מודרניים שתענוג ללוות בו סטייק טוב.
בארבע מילים: יין סטייקים מושלם למדי."