זן ענבים: 100 אחוז מרסלאן
על היין: מורכב ואלגנטי בעל ארומות פרחוניות
ישון בחביות: יישון היין בחביות עץ אלון מאזור בורגון שבצרפת למשך 11 חודשים שמרו על רעננות היין על אופיו האלגנטי והפרחוני ואף
הקנו לו רובד נוסף של עידון איפוק ותיבול יוצא דופן.
היין בוקבק ללא כל תהליכי סינון.
תהליך יצור: לאחר בציר ידני וסלקטיבי של ענבי המרסלאן וקבלתם ביקב עבר הפרי מיון נוסף אשר
בסיומו הוכנסו הענבים בשלמותם (אשכולות שלמים) למיכלים סגורים ומלאים בגז CO2
למשך כ 72 שעות הסביבה האינרטית נטולת חמצן גרמה לתסיסה להתרחש בתוך הגרגרים תהליך אשר העניק רובד נוסף
מורכב ואלגנטי של ארומות פרחוניות ליין הסופי. כעבור מספר ימים כאשר חלק מהענבים כבר
הספיקו להתפוצץ ולהגיר את המיץ החוצה נפתח המיכל והחל ערבוב עדין בשיטה המסורתית עם מוט פיזאז אשר גרם
להתפרקותם של גרגרים נוספים ולמיצוי טוב יותר של טעמי הפרי והארומה. בסיום תסיסה של כשלושה שבועות הופרד
היין מהקליפות ע"י סחיטה עדינה בלבד על מנת להמנע ממרירות טאנינים ורמת חומציות אשר לא תואמת את הציפיות.