אזור גידול: החלקות הטובות ביותר של היקב בכפר שמאי אלקוש ורמת דלתון המטופלות לפי עקרונות חקלאות בת-קיימא.
זן ענבים: קברנה סוביניון עם נגיעות קטנות של מרלו וקברנה פרנק
תהליך ייצור: כל חלקה טופלה בנפרד תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה ויישון במשך שנה בחביות עץ אלון צרפתי חדשות ומשומשות. לאחר יצירת הבלנד הסופי מתיישן היין 10 חודשים נוספים באותן החביות.
על היין: ביטוי נפלא לטרואר של הגליל העליון עוצמתי צבע אדום עז ארומה של דובדבן טבק עשבי תיבול טאנין בשל פוטנציאל יישון