כמויות מוגבלות!
אדום יבש לא כשר
זני ענבים: נביולו
הענבים ליין זה מגיעים מכרמי "לה מורה" ו"בראלונגה" השייכים ליקב ונמצאים באזור פיאמונטה שבצפון מערב איטליה
תהליך ייצור: היין תסס והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי לתקופה בת 12 חודשים כל כרם בנפרד לאחר מכן נקבע הבלנד והיין החדש מתיישן לתקופה נוספת של 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי
תאור היין:
צבע: אדום עם גוונים של כתום
ריח: ליין ארומות של פירות יבשים אדמה עור ועשן
טעם: יין בעל מבנה גוף מלא עשיר ומורכב טאנינים מודגשים חמיצות מעודנת וסיומת ארוכה וקטיפתית
היין בתחילת דרכו מומלץ לחדררו לפני השתייה או להמתין מספר שנים בתנאים נאותים היין יוכל להתפתח ולהשתבח בבקבוק עוד שנים רבות