ענבים: קברנה סוביניון (35%) סירה (35%) פטי ורדו (18%) ומרלו (12%).
על היין: גוף מלא ועשיר ארומות של שזיף דובדבן שחור ופירות יער כמו כן ניחוחות קלייה עדינים מהיישון בחביות. טאנינים עוצמתיים וסיומת ארוכה ומרירה
מקור הענבים של יין זה הינו מכרם שורש מחמש חלקות בעלות אדמת טרה-רוסה העשירה בברזל. היבול של חלקות אלו שהן בעלות שכבת אדמה דקה ובמדרון תלול הפונה צפונה הינו מרוסן ומאוזן באופן טבעי. אופיו של טרואר ייחודי זה בא לביטוי ביין שהוא בעל אופי שחור ואדמתי.
ייצור: היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי לתקופה של כ-14 חודשים וימשיך להתפתח בתקופת התיישנותו בבקבוק במהלך השנים הבאות זן הקברנה מעניק ליין את עמוד השדרה והעומק ענבי הסירה תורמים לאופיו השחור של היין וענבי פטי ורדו ומרלו מוסיפים גוף וטעמי פרי רעננים.