אדום יבש לא כשר
אזור גידול: הכפר מורה סן דני קוט דה נואי בורגון. חלקת הפרמייה קרו ׳או שארם׳ (קסם)
זני ענבים: פינו-נואר
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני וסלקטיבי מחלקות שגילן 50 שנה הנטועות בחשיפה דרום מזרחית ובגובה 260 מטר מעל פני הים. תסיסה ארוכה בטמפרטורה נמוכה יחסית. היין התיישן בחביות עץ אלון מסורתית (228 ליטר) במשך 18 חודשים 30% מהן חדשות.
על היין: יוצרו 2500 בקבוקים בלבד! ארומה של פרי אדום ותבלין איזון רכות עדינות