אזור גידול: מאקונה גפנים בוגרות (ממוצע גילן 70 שנה) בכרם Les Combes שממוקם בחלק התחתון של הכפר פואיי פוסה דרום בורגון. באפלסיון פואיי פוסה (AOC 1936) מייצרים יינות שרדונה בקומונות: Chaintré Fuissé Solutré-Pouilly ו-Vergisson. כרמים נטועים על קרקעות המורכבות חרסית עשירות באבן גיר וגרניט. בלב האפלסיון קיים מדרון תלול מאוד שעונה לשם Roche de Solutré ונחשב לטרואר המצטיין של האזור.
זן ענבים: שרדונה
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני וסלקטיבי במספר מחזורים הם נסחטו סחיטה עדינה מאוד ותססו בחביות עץ אלון מסורתיות 25% חדשות. היין התיישן על שמריו באותן החביות במשך 8 חודשים ולאחר מכן הועבר לשמונה חודשי יישון נוספים במיכלי בטון.