Châteauneuf-Du-Pape Julien Barrot 2018
אזור גידול: חלקות גפן ותיקות (70+) באזור השאטונף דו פאפ קרקעות המורכבות חול צהוב ואדום חימר אדום חימר גירני וחלוקי נחל מגולגלים.
זן ענבים: 60% גרנאש 13% סירה 19% מורבדר 5% סינסאו 1% וקורז 2% נוספים
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי תסיסה במיכלי בטון השרייה על הקליפות במשך חודש התיישנות בחביות עץ אלון ישנות בנפח 600 ליטר במשך כ-20 חודשים. ביקבוק ללא סינון.
על היין: במסעו לחשוף את המיטב של הטרואר בחר ז'וליאן ביין הזה לשקף את המהות של הדומיין ואת הפילוסופיה שלו ככורם. צבע סגול מרהיב זר טרי ועשיר של סיגליות פטל שחור דובדבנים גוף בינוני עד מלא אלגנטי מבושם.
WS93 RP92