אזור גידול: סנטוריני יוון. כרם מונסיניורי באפיסקופי מטופלים על ידי המשפחה למעלה מ-200 שנה. משמעות שם הכרם הוא ״מון סניור״ או ״המאסטר״ זאת משום שהוא מוותיקי כרמי האי. האדמה מעובדת על-ידי פרדות באופן מסורתי.
זני ענבים: אסירטיקו
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי 80% מהיין תסס במיכלי פלדת אל חלד ו20% תסס והתיישן במשך חצי שנה בחביות עץ אלון צרפתי.
על היין: יצירת המופת האחרונה של יקב ארגירוס מסנטוריני שמאפיינת באופן אידיאלי את מאפייני הטרואר הייחודיים של סנטוריני. פירות הדר תפוח ירוק רמז למינרליות מרווה עושר מורכבות.