2001 Estate Argyros Late Release VinSanto
אזור גידול: סנטוריני, יוון
זני ענבים: אסירטיקו (80%), את’ירי (10%), איידאני (10%), גפנים לא מורכבות בנות 200 שנה לפחות.
תהליך ייצור: בציר מאוחר מאוד (יותר מחודש אחרי הבציר הרגיל), ייבוש הענבים בשמש במשך 14 ימים. תסיסה טבעית במכלי בטון במשך 8 חודשים. יישון של 3 שנים במכלי בטון ולאחריו יישון נוסף של 16 שנים בחביות אלון צרפתיות ורוסיות בגדלים שונים.
על היין: צבע נחושת ענברי, ארומה של תאנים, קליפת תפוז, תבלינים חמים, עשיר ובנוי היטב, הרמוניה נפלאה בין מתיקות וחמיצות וסיומת ארוכה מאוד.