אזור גידול: הר הנגב כרם הרוחות.
זן ענבים: שרדונה פינו גרי וסמיון
תהליך ייצור: בציר ידני הענבים עוברים מעיכה והפרדה מהקליפות – לשימור הצבע הבהיר של הנוזל הראשוני. לאחר מכן עובר התירוש השריה קרה במיכלי נירוסטה על מנת להגיע להצליל אותו לפני תסיסה בהמשך היין עובר תסיסה קרה ואיטית לשימור הארומות וטעמי הפרי. בתום התסיסה עובר היין שפייה ראשונית ולאחר מכם אחסון במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה על מנת למנוע את התסיסה המלולקטית. היין עובר סינון ביקבוק ופיקוק.
על היין: בעל גוף קל ומאופיין בארומה של פירות טרופיים טעמים של פירות לבנים בשלים וחומציות טובה.