לה וי אדום
זני ענבים: קברנה סוביניון מרלו פטיט ורדו. הענבים הגיעו מכרמי היקב בהרי ירושלים
תהליך ייצור: לאחר תסיסה במיכלי נירוסטה היין זמן קצר בחביות עץ אלון ולאחר מכן כשנה במכלי בטון.
על היין: אדום עם נגיעות סגול ליין ניחוחות פרי אדום בעל גוף בינוני מלא טאנינים רכים חמיצות עדינה ופרי נהדר.
לה וי לבן
זני ענבים: גוורצטרמינר סוביניון בלאן ושרדונה. הענבים הגיעו מכרמי היקב בהרי ירושלים
תהליך ייצור: היין תסס במיכלי נירוסטה
על היין: זהוב ליין ניחוחות פירותיים עם גוון טרופי רענן ועשיר עם סיומת ארוכה