זני ענבים: קברנה סוביניון מרלו פטי ורדו וקברנה פרנק הנבצרים מהחלקות המובחרות ביותר בכרם.
ייצור: היין גדל במשך כ – 16 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות רובן חדשות ועוד כ-4 חודשים במיכלי בטון לפני ביקבוקו.
על היין: יין אלגנטי וקלאסי בעל צבע עמוק בוקה מרוכז ומורכב המלווה בטעמי פירות יער שחורים תבלינים וטאנינים רכים. זהו יין מאוזן הנוטה לקטיפתיות חלקה ובעל סיומת ארוכה ונקיה.
מגיע לשיאו כ – 8 שנים לאחר שנת הבציר. מומלץ לחדרר את היין טרם ההגשה.