זני ענבים: 50% פטי ורדו 25% מרסלאן 25% קברנה סוביניון
ייצור: כל היין בחביות היקב נטעם לאחר 12 חודשי יישון. הייננים בוחרים את הזנים הבולטים באותו בציר ומתוכם את החביות המצטיינות. חביות אלה ממשיכות להתיישן 12-20 חודשים נוספים (סה"כ 24-32 חודשים בחבית). לאחר הוצאת היין מהחביות הייננים יוצרים את הבלנדים על-מנת לשקף את האופי המיוחד של הזנים והבציר.
על היין:
הטיפול העדין והמסור בכרם לאורך כל שלבי העונה ההקפדה על איזון בין צימוח נוף הגפן והפרי בהתאם לזן לקרקע ולאזור הגידול כמו גם ההקפדה על החשיפה המבוקרת לשמש תרמו לקבלת יבול אופטימאלי והבשלה מאוזנת בין סוכרים וטעמים. זה בא לידי ביטוי ביינות אלגנטיים ובעלי עושר טעמים בפה.
על הסדרה:
ליקב תבור כרמים באזורי הגידול הטובים בארץ: גליל עליון רמת הגולן הרי ירושלים מצפה רמון ורמת סירין. על-מנת להעניק את הטיפול הטוב ביותר לכל גפן בכרם הכרמים מתחלקים לתתי-חלקות עפ"י סוג הקרקע הטופוגרפיה והמיקרו אקלים. תתי החלקות המצטיינות בכל בציר מטופלות ביקב בנפרד ונכנסות ליישון בחביות.
על אזור הגידול:
היין מורכב משלושה זנים ושלושה אזורי גידול שונים.כרם הפטיט סירה גדל ברמת-סירין בגובה של 400 מטר מעל פני הים אדמה וולקנית ורוחות מזרחיות התורמות להבשלה המאוזנת של הפרי. כרם הקברנה סוביניון מגיע מהר מלכיה בגובה של 720 מטר מעל פני הים אדמת טרה-רוסה גלילית ומיקרו-אקלים המתאים במדויק לקברנה סוביניון. גפני המרסלאן נטועות בגוש-עציון בגובה של כ 900 מטר מעל פני הים על אדמת טרה-רוסה. האקלים הייחודי באזור זה מעניק למרסלאן עושר טעמים וארומטיות מעודנת.
על בציר 2013:
בציר 2013 התאפיין במזג אויר נוח ויציב ברוב חודשי הגידול וההבשלה.