El Jimador Reposado
טקילה אל חימדור רפוסאדו עוברת זיקוק כפול לאחר מכן התזקיק עובר לתהליך יישון בחביות עץ אלון אמריקאי על מנת להגיע לדרגת Reposado.
תהליך הזיקוק הינו קצר יחסית מה מעניק לטקילה את צבעה המוזהב ואת טעמה החלק. לטקילה El Jimador Reposado ארומות של פירות ותבלינים לצד ניחוחות של עץ ואגבה.
טעמים של וניל פירות עץ ואגוזים קלויים.
טקילה זו זכתה ביותר מ- 25 פרסים מאז שנת 2010 ביניהם גם מדליית זהב כפולה בתחרות הספיריטים העולמית שנערכה בסן פרנסיסקו בשנת 2012