אדום יבש לא כשר
זני ענבים: נביולו
אזור גידול: הכפר מונפורטה ד'אלבה שבברולו פיאמונטה איטליה. כרם צ'יקלה שבבוסיה גיל ממוצע של גפנים עומד על 45 שנה.
תהליך ייצור: בציר ידני וסלקטיבי לאחר תסיסה במיכלי נירוסטה הועבר היין להתיישנות במשך כ-28 חודשים בחביות עץ אלון סלבוני מסורתיות.
על היין: ייצור של 5400 בקבוקים בלבד! טהור מינרלי קסיס פטל מורכב
ציונים: 95 ג'יימס סוקלינג | 94 רוברט פרקר | 17.5 ג'נסיס רובינסון.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.