בבואנו לסקור את ההיסטוריה של שאטו סוסיאנדו-מאלה הממוקם בהו מדוק באזור Saint-Seurin-de-Cadourne נספר כי הוא לא נכנס לקלסיפיקציה של שנת 1855 משום שהמרחק אליו היה צריך לשלוח את הדוגמאות להערכה היה רב מדי . בשנת 1969 לאחר שהשאטו עבר ידיים שונות מאז המהפכה הצרפתית ואף הועבר לרשות המדינה חל תהליך שיפור משמעותי נטיעה של כרמים שיפוץ ושיפור בציוד. כאשר נרכש השאטו על ידי ז’אן גאוטראו הוא נסמך על 70 דונם כרמים בלבד ובמהלך השלושים שנה האחרונות הגיע שטח הכרמים ל-570 דונם הממוקמים בקרבת נהר הז’ירו ונטועים 60% קברנה סוביניון 25% מרלו 10% קברנה פראנק 5% פטיט ורדו. הענבים נבצרים בבציר ידני ומותססים בחלקם במכלי בטון ובחלקם בנירוסטה. היין מתיישן בחביות עץ אלון צרפתי מסורתיות 70-90% חדשות למשך 12-15 חודשים.