על פי הפילוסופיה של יקב משפחתי זה אשר הוקם בשנת 1863 יין הוא מעל לכל תוצר של הטרואר. כלומר האדמה והאקלים הם שנותנים ליין את תכונותיו ולצידם הכורם והיינן מסייעים לתהליך אך אין זה מקומם לנתבו. מאז שנת 1985 מנוהלים היקב והכרמים על ידי ג’וסלין ופרדריק מיונייר הדור החמישי למשפחת מיונייר ביקב מתוך השאטו הממוקם בכפר שאמבול מוסיני. מאז לקחו על עצמם את ניהול היקב והכרמים מייצרים בני הזוג מיונייר יינות מרשימים אלגנטיים ומבושמים. מזה עשר שנים אין שימוש בקוטלי חרקים או ריסוס של חומרים תעשייתיים בכרמים זאת על מנת לשמר ולהדגיש את הטרואר ולייצר יינות הנאמנים לו.
בתהליך ייצור היין הפילוסופיה הינה של אי התערבות ושימור המסורת האצילית של בורגון על ידי הצמדות לתהליכים המסורתיים לצד אימוץ טכנולוגיות אשר מבטיחות יינות באיכות הגבוהה ביותר.