Blog

גיגל – Guigal

משפחת גיגל הינה אחת מהמשפחות החשובות ביותר בצפון עמק הרון הצרפתי. בשנת 1946 ייסד אטיין גיגל את יקבו בכפר העתיק אמפואי מקום בו ניטעו כרמים כבר בתקופה הרומית. גיגל הגיע לאזור בשנת 1923 כשהיה בן 14 23 שנים מאוחר יותר הוא חונך את יקבו ומייצר בו יין במשך 67 בצירים. כרמי היקב מטופלים תוך שמירה מוחלטת על איכות הסביבה ובשיטות טבעיות למלחמה במזיקים עובדה שתורמת רבות לגידול הגפנים ומבטיח שהיינות המופקים מהן יבטאו את המורכבות של האדמות המשובחות והייחודיות לאזורי הקוט רוטי והקונדריו.  כחלק מהשאיפה המתמדת לשיפור איכות היין החליטה משפחת גיגל להקים סדנת חביות משלה זאת על מנת שכל שלב ושלב בתהליך ייצור היין יפוקח ויקבל את מלוא תשומת הלב.  היינות אשר מופקים בגיגל הינם ייחודיים ומשובחים והפכו למובילים באפלסיון שלהם זאת הודות לבחירה הקפדנית של הענבים וליישום הסטנדרטים הגבוהים ביותר בתהליך ייצור היין. למשפחת גיגל וליינותיה שיוצרו מכרמי קוט רוטי בעיקר לה מולין לה לנדון ולה טורק חלק עצום בהפיכתו של אזור קוט רוטי לאחד מאזורי היין החשובים בצרפת בפרט ובעולם בכלל.  כיום ממשיכים את דרכו של אטיין בנו מרסל ונכדו פיליפ בשאיפה מתמדת לשמור את המסורת שקיבלו ללמוד ולשפר את איכות היין.

משלוח חינם מעל ₪300

משלוח מהיר עד הבית

איסוף עצמי מהסניפים

אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות
עגלת קניות

אני מעל גיל 18

הכניסה לאתר זה מותרת למי שמלאו לו 18 שנים.

הגישה אסורה

כניסתך נחסמה עקב אי-התאמה בגיל.

כן. כניסה לאתר >> לא עברתי את גיל 18
0 מועדפים
האזור האישי שלי