בשנת 1985 הקים אלן את יקבו באזור קרוז הרמיטאז' ששוכן בצפון עמק הרון הצרפתי עד מהרה זכו יינותיו בציונים מעולים ובביקורות נלהבות מצד מבקרי יין בעולם. עובדה זו הפכה אותו לאחת מדמויות המפתח באזור שעמדה מאחורי ההכרה לה זכה האזור כולו. בבעלות היקב כ-500 דונם כרמים באזורי סנט ג'וזף וקרוז הרמיטאז' מהם מייצרים יינות אדומים המורכבים מ- 100% סירה וכ-30 דונם כרמים מהם מיוצרים יינות לבנים המורכבים מזני הרוסאן והרסאן. הדגש בכרם וביקב הוא על טרואר על יבולים נמוכים ועל חקלאות אורגנית. במרתף מתסיס אלן אשכולות ענבים שלמים ומיישן את יינותיו בחביות עץ מבורגון (228 ליטר) זאת על מנת לשמור ככל האפשר על האיזון שבין הפרי לבין העץ.
רוברט פרקר על יקב זה: "אחת מנקודות הייחוס החשובות ביותר באזור קרוז הרמיאז' בה מיוצר גם קצת סנט ג'וזף. יינות שהתיישנו בחביות עץ קטנות שמייצגים את הפוטנציאל הנפלא שטמון באזור זה!"