בבית השמפניה המשפחתי הזה שנרכש בשנת 1808 ממשיך הדור השמיני לפתח את הכרמים אשר ניטעו במקור על ידי הרומאים במאה הראשונה לספירה ושהיו שייכים בתחילת המאה ה-19 למנזר קליירוו ואת מרתפי המנזר בהם ייצרו שמפניה מזה דורות. הכרמים אשר נבחרו היו אלו בעלי חשיפה דרומית שאדמתם מכילה אחוז גבוה של גיר במטרה לייצר שמפניה באיכות הגבוהה ביותר מענבים מעולים.
כיום מנהלים את הכרמים אנדרה ובנו מישל בוגר בית הספר לייננות בבון בבורגון. הכרמים נטועים על פני כ-650 דונם. 400 דונם באחוזה באורויל בהם כ-70% פינו נואר ועוד כ-15% פינו מונייה וכ-15% שרדונה. כ-250 דונם נוספים נטועים פינו נואר ושרדונה. כל חלקה הזוכה לטיפול קפדני ביותר ולשימוש בגישות טבעיות הכוללות דישון טבעי מביאה עמה מאפיינים וטעמים יחודיים לטרואר אשר יחד יוצרים את הטעם המיוחד של דרפייר.
שיטת הייצור במרתפי היקב הינה מסורתית ובלתי מתפשרת ביחס לאיכות הענבים והטיפול בהם. לאחר תהליך סלקציה קפדני עוברים הענבים תסיסה ארוכה במיוחד. שמפניות הוינטאג’ והבקבוקים בפורמאט הגדול מתיישנים במרתפים מהמאה ה-12 באורוויל. שאר השמפניות מתיישנות במרתפים בריימס. חלק משיטות הייצור הינם סוד משפחתי שנשמר לאורך הדורות. ניתן לאפיין את טעמי השמפניות הייחודיות של דרפייר אשר מעוצבות על ידי הטרואר ועל ידי שיטות הייצור של מישל כבעלות עומק טעמים מרשים הודות לאחוז הגבוה של הפינו נואר פירותיות אלגנטית וטעמים בשלים.