המשפחה שיושבת באזור מזה דורות רבים מעורבת מאוד בתעשיית היין המקומית ועמלה רבות על קידומה. בשנת 1962 אף מונה אב המשפחה ז’אן לנשיא הכורמים של סנסאר. תחת ניצוחם של בני הדודים הצעירים ז’אן לורן שהתמחה בבורגון וז’אן דומיניק שהתמחה באזור השאטונף דו-פאפ מיוצרים בדומיין זה יינות סוביניון בלאן ופינו-נואר שנחשבים דוגמה ומפות לטוהר ולדיוק. כרמי הדומיין כוללים 460 דונם שנטועים על אדמות גיר וחימר באזור סנסאר בלבד. 320 דונם נטועים סוביניון בלאן 105 דונם פינו-נואר והיתר זנים נוספים שמותרים לגידול באזור. 430 דונם מתוך הכרמים של היקב מנוהלים על פי עקרונות החקלאות הביו-דינאמית אורגנית (מאושר על ידי ECOCERT). בכרם נעשית הקפדה לא רק על אופי החקלאות אלא גם על יבולים נמוכים ועל בציר ידני וסלקטיבי. בכוחות משותפים מנסים בני הדודים ליישם תפיסות בורגוניסטיות בסנסאר על כך יעד היחס המוקפד ליינות הפינו-נואר של היקב שלא כמו יצרנים אחרים באזור שמייצרים את הפינו-נואר שלהם “על הדרך” בדומיין ואשרון עומד הזן האציל במרכז הבמה. יין ה- Sancerre Blanc Les Romaines הוא אחד מהיינות המבוקשים מאזור סנסאר.
רוברט פרקר על דומיין Vacherom: “הדומיין המשפחתי ואשרון הוא ללא ספק אחד מהיצרנים המשובחים באזור סנסאר!”