למרות שמשפחת בוגל עוסקת בחקלאות למן המאה ה-19 נטעו וורן בוגל ובנו כריס את הכרם הראשון שלהם בקלרקסברג קליפורניה רק בשנת 1968. “התכנית הייתה להקים פרויקט קטן ומעניין” מספרת פטי בוגל על הכרם ועל היקב שנוסד 10 שנים מאוחר יותר. “בסך הכול גדלנו ביחד עם הביקוש”. כיום מטפחת המשפחה כ- 6500 דונם של כרמים רובם באזור Clarksburg והיתר באזורים Lodi El Dorado Sonoma Amador Russian River Mendocino ועוד. סוד ההצלחה של היקב הוא בעבודה היומיומית הקשה של בני המשפחה. בני הדור השישי שמנהלים את העסק היום ממשיכים את הדרך תוך הכרה בעובדה שיין טוב נשען קודם כל על טיפול מסור מקצועי בכרמים.