Blog

פאולו סקאבינו – Paolo Scavino

בשנת 1951 בהגיעו לגיל עשר החל הבן פאולו לעבוד ביקב וגדל להיות יינן מוכשר חרוץ מסור ומלא תשוקה אותה הוא שאב בעיקר מנוף ילדותו. מאז ולמשך שישים שנה לורנצו שם לו למטרה לחשוף את הפוטנציאל ואת הטרואר המייחד כל חלקה וחלקה שנמצאת בבעלות היקב. ההשראה לעבודה המשפחתית נשאבת מהאהבה הגדולה ליין ומהקשר החזק לאזור ברולו ביתם. בנו של פאולו אנריקו קיבל על עצמו את שרביט הייננות לאחר מות אביו חרף בקיאותו הרבה במסורת הוא מחליט להשאירה מאחור ולנקוט קו יינני חדש ביינותיו. אנריקו היה ליינן הראשון בקומונה של קסטיליונה פאלטו שהכניס בקרת טמפרטורה למיכלי הנירוסטה הוציא משימוש את חביות עץ האלון הסלבוניות המסורתיות ששימשו ליישון ובמקום הכניס את השימוש בחביות עץ האלון הבורדולזיות. צעדים אלה ונוספים נחשבו לרדיקליים והחשיבו את היקב למודרני. בשנת 1998 הוא מחליט להחזיר את החביות המסורתיות מתוך רצון לאזן את הטעמים ביינותיו הוא נוקט שיטה לפיה יינות הברולו שלו עוברים יישון במשך שנה בחבית עץ אלון צרפתי מסוג באריק ושנה נוספת בחבית עץ אלון סלבוני מסורתי בנפח 3000 ליטר. בבעלות סקבינו 240 דונם כרמים הנטועים בכפרים החשובים באזור ברולו : Castiglione Falletto Barolo La Morra Serralunga d’Alba Verduno and Roddi מהם מיוצרים כ-150 אלף בקבוקים מדי שנה. משפחת סקבינו נבדלת מיתר היקבים באזור בטיפול הקפדני בכרמים ובתשוקה העצומה לטרואר.

              

משלוח חינם מעל ₪300

משלוח מהיר עד הבית

איסוף עצמי מהסניפים

אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות
עגלת קניות

אני מעל גיל 18

הכניסה לאתר זה מותרת למי שמלאו לו 18 שנים.

הגישה אסורה

כניסתך נחסמה עקב אי-התאמה בגיל.

כן. כניסה לאתר >> לא עברתי את גיל 18
0 מועדפים
האזור האישי שלי