Angels & Cowboys Proprietary Red
אזור גידול: סונומה, קליפורניה
זני ענבים: זינפנדל, קברנה סוביניון, פטיט סירה ומלבק
תהליך ייצור: בציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות וסחיטה ישירה, כל זן טופל בנפרד, תסס במיכלי נירוסטה והתיישן 10-6 חודשים בנפרד בחביות, לפני קביעת הבלנד הסופי. היין הסופי התיישן במשך שנה בשילוב בין חביות עץ אלון חדשות וישנות, לשמור על המבנה הפירותי שלו.
על היין: ארומה של פירות יער, טעמים של ליקריץ, סוכר חום ודובדבן שחור, רמז לאלון קלוי. יין עסיסי וקטיפתי עם ניואנסים של תבלינים חמים ושוקולד מריר. סיומת ארוכה ונדיבה.