רוזה חצי יבש, לא כשר
זני ענבים: סינסאו, גרנאש, סירה
כל הענבים ליין זה מגיעים מכרמי היקב ב"קוט דה ונטו" שבדרום עמק הרון
תהליך ייצור: היין תסס והתיישן במיכלי נירוסטה בטמפרטורות קרות ומבוקרות
תאור היין
צבע: ורוד בהיר
ריח: ליין ארומות של אפרסק, תות שדה, פטל ופרחים
טעם: יין קליל עם חמיצות מרעננת, וסיומת ארוכה ומעט מתקתקה
רוזה חצי יבש, לא כשר
זני ענבים: סינסאו, גרנאש, סירה
כל הענבים ליין זה מגיעים מכרמי היקב ב"קוט דה ונטו" שבדרום עמק הרון
תהליך ייצור: היין תסס והתיישן במיכלי נירוסטה בטמפרטורות קרות ומבוקרות
תאור היין
צבע: ורוד בהיר
ריח: ליין ארומות של אפרסק, תות שדה, פטל ופרחים
טעם: יין קליל עם חמיצות מרעננת, וסיומת ארוכה ומעט מתקתקה
משפחת פרין מייצרת יין בדרום עמק הרון כבר חמישה דורות, את הכרמים הם נטעו בשנת 1909, לאחר התאוששות האזור ממחלת הפילוקסרה. היקב שומר על ייצור יינות לפי המסורת המקומית ועם זאת תמיד חושב גם על הקדמה ומפתח את היקב והכרמים. בשנות ה50 החל היקב לטפח את כרמיו בשיטות אורגניות וכמה שנים לאחר מכן אף בשיטות ביו-דינמיות. בכרמי הדומיין שבאזור השאטונף דה פאפ נטועים כל 15 הזנים המותרים לגידול ותהליכי הכנת היין נעשים לכל זן בנפרד עד לשלבים המאוחרים בהם נקבע הבלנד.מלבד שאטו בוקסטל שבשאטונף דה פאפ, ליקב ישנם עוד כרמים רבות בכל רחבי דרום עמק הרון והם מייצרים יינות בסגנונות שונים ומגוונים.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים