Alexis hudon

אלכסיס הודו בחור צעיר ממוצא קנדי וכוכב עולה באזור הלואר הצרפתי שעבד שנים רבות כסומלייה בשורה של מסעדות מפוארות במונטריאול הגיע לצרפת בשנת 2014 בעקבות תשוקתו ליינות טבעיים. את שנותיו הראשונות בילה בכרמים ובמרתפים של שורת יצרנים חשובים בלואר כמו ג’וליאן גילו ניקולה רו וסיריל זאנג. בשלב מסוים עזב לפריז וניהל ברים מובילים של יינות טבעיים אך עד מהרה הגעגועים הכניעו אותו הוא שב ללואר והחל לעבוד בדומיין ז׳וסה. במקביל הוא מחליט להתחיל לייצר יין בעצמו. את שני הבצירים הראשונים שלו הוא מייצר במרתפו של המנטור שלו דומיין ז׳וסה במונלואי סור לואר. לאחרונה חנך הודו את יקב הגראז׳ שלו בבורז׳ מקום שבו הוא מייצר יינות מזני הגאמה נואר המאנו פינו והסוביניון בלאן. הענבים לייצור יינותיו נרכשים ממגדלים שדוגלים בטכניקות גידול אורגניות בלבד באזור טורן (80% בסנט איניאן ו-20% מונלואי סור לואר). הודו מצהיר כי הוא מקפיד להשתלב בכל שלבי הגידול בכרם. יינותיו הטבעיים של הודו מספקים ביטוי יוצאי דופן לטרואר. הם מתאפיינים בעומק ומורכבות בלתי רגילה. בבציר הראשון (2018) יצר הודון 6000 בקבוקים בלבד ובבציר לאחר מכן הוא שילש את הכמות.

מציג את כל 7 התוצאות

אלכסיס אודו לה טאבלה

169.90  לחברים שלנו
במקום: 179.90 
הוספה לסל

אלכסיס אודו גרוזל

109.90  לחברים שלנו
במקום: 119.90 
הוספה לסל

אלכסיס אודו לה מונטליאנט

169.90  לחברים שלנו
במקום: 179.90 
הוספה לסל

אלכסיס אודו לה שרז

144.90  לחברים שלנו
במקום: 149.90 
הוספה לסל