על בסיס חורבות מבצר מהמאה ה-12  בנה Adhémar de Massault את השאטו במאה ה-15. שם השאטו נקבע כבר אז Lagrézette. במאה ה-16 הפכה נכדתו של אדהמאר לאשה הראשונה שעמדה בראש היקב. תחתיה נטעו גפני המלבק לראשונה וידוע כי כבר בשנת 1503 יצרו מהם יינות.  . לאחר מלחמות העולם והמשבר הכלכלי בשנות השלושים מצב השאטו היה בכי רע אך אז רכש אותו Alain Dominique Perrin בשנת 1980.  לאחר שיפוץ המבנה והאחוזה ניטעו כרמי המלבק מחדש והשאטו החל לייצר יינות נהדרים בסיועו של מישל רולנד. כרמי היקב נטועים כ-900 דונם מלבק טאנט סירה ועוד. יינות השאטו יינות עשירים ומרשימים זוכים להערכה רבה ברחבי העולם.

מציג את כל 5 התוצאות