זוהי אחת האחוזות העתיקות בסנט אמיליון. ידוע כי משפחת Capdemourlin הבעלים של היקב מתגוררת באזור כבר מהמאה ה-16 ובשנת 1647 נמכרו יינות אשר יוצרו בשאטו. לאורך מאות השנים היה השאטו תחת בעלות משפחת Capdemourlin. בשנת 1983 ירשJacques Capdemourlin את השאטו אשר היה מחולק בין אביו ודודו ואיחד אותו מחדש. הוא החל בשיפוץ היקב והשקיע רבות בכרמים. התסיסות נערכות במכלי נירוסטה עם בקרת טמפרטורות והיינות מתיישנים עד כשנה וחצי בחביות עץ אלון לאחר תסיסה מאלולקטית בחביות. בעבר נערכו התסיסות במכלי בטון מסורתיים. כרמי השאטו נטועים 140 דונם מרלו קברנה פראנק ומעט קברנה סוביניון.