שאטו סניז’ק שוכן באזור ההו-מדוק בבמבנה עתיק מהמאה ה-16 כבר במאה ה-19 בלטו יינות השאטו באיכותם ובייחודם אולם מאז ועד היום הם רק הלכו והשתבחו. בשנת 1999 רכשה משפחת Cordier בעליה של Chateau Talbot את השאטו והשקיעה רבות בכרמים ובקידום איכות היינות. שטח האחוזה עומד על 1500 דונם מתוכם 390 נטועים 48% קברנה סוביניון 37% מרלו 11% קברנה פראנק ו-4% פטיט ורדו. יינות השאטו מתיישנים כשנה בחביות מסורתיות של עץ אלון צרפתי Berriques -25% מהן חדשות למשך 18 חודשים. הם מתאפיינים באלגנטיות וברוך וביכולת התיישנות מרשימה. ההשקעה בשאטו הינה יוצאת דופן יחסית לקרו בורג’ואה והצוות של שאטו טלבו אמון על הטיפול בכרמים ועל ייצור היינות.