יקב אלנה ג’וזפה שוכן בחווה חקלאית הממוקמת בלה-מורה אחד מהכפרים החשובים באזור הברולו שבפיאמונטה. הכרמים משתרעים על פני שטח של 40 דונם בלבד לצידם גדלים גם שיחי אגוזי לוז אשר כמו כרמי הנביולו זקוקים גם הם למזג האוויר הקר והחורפי על מנת להניב פרי. לאחר שנים רבות של עבודה כאריסים במספר חוות באזור לה-מורה מחליטים פרנצ’סקו ואחיו ג’ובאני בשנת 1966 לרכוש חווה ולעשות לביתם. במשך שנים רבות הייתה החווה חלק מקואופרטיב חקלאי של כורמים אולם חזונו של ג’ובאני לייצר יין בעצמו לא הרפה ממנו והוא רתם לטובת המשימה את בנו ג’וזפה ואת נכדו מתיאו. בשנת 2009 חוזרת המשפחה לייצר יינות אותם היא מיישנת במרתף עתיק מהמאה ה-19. על עבודת הייננות מופקד מתיאו שנוקט קו יינני מסורתי עם רמיזה מודרנית היבול לדונם נמוך מאוד התסיסה מתבצעת במכלי נירוסטה והיישון בחביות עץ מסורתיות לצד עץ אלון צרפתי מסוג באריק. הכרמים מנוהלים לפי עקרונות של חקלאות בת קיימא תוך שאיפה מתמדת לשמור על איכות הסביבה. כיום עובדים ביקב כתף אל כתף שלושה דורות של משפחה המלאה בתשוקה ושואפת לייצר יינות שיבטאו את הטרואר המקומי ואת האהבה הגדולה ליין.