Château La Grave a’ Pomerol
אזור גידול: אפלסיון פומרול שבגדה הימנית בבורדו
זני ענבים: 85% מרלו ו-15% קברנה פרנק
תהליך ייצור: היין התיישן כעשרים חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, רבע מהן חדשות.
על היין: פירותיות אדמדמה, גוף בינוני, ליקריץ וסיומת נעימה.
Château La Grave a’ Pomerol
אזור גידול: אפלסיון פומרול שבגדה הימנית בבורדו
זני ענבים: 85% מרלו ו-15% קברנה פרנק
תהליך ייצור: היין התיישן כעשרים חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, רבע מהן חדשות.
על היין: פירותיות אדמדמה, גוף בינוני, ליקריץ וסיומת נעימה.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים