תבור ספיישל אדישן רזרב לבן
ארץ ייצור: ישראל
סגנון: לבן ארומתי
בציר: 2022
אזור: גליל
זני ענבים: קולומבאר, סוביניון בלאן
נפח: 750 מ"ל
זהו בלנד רענן וארומתי של קולומבאר שמצטיין בחמיצות טובה ורעננות עם רמזים לארומות של אשכולית, תפוח ירוק וסוביניון בלאן שמהווה כמו חוט השדרה של היין עם מרקם רענן גם שמאפשר לטעמים להיות מורגשים בחך. הבציר מתקיים במהלך הלילה והסחיטה ביקב נתקיימה לפנות בוקר. התסיסה התקיימה במיכלי נירוסטה על מנת לשמר את טעמי הפרי הראשוניים של הענבים. זהו יין רענן במיוחד ומומלץ לקררו לטמפרטורה של 10 מעלות. רמת האלכוהול 11.5% והיא בהחלט מאפשרת שתייה קלה של היין.
תבור ספיישל אדישן רזרב לבן
ארץ ייצור: ישראל
סגנון: לבן ארומתי
בציר: 2022
אזור: גליל
זני ענבים: קולומבאר, סוביניון בלאן
נפח: 750 מ"ל
זהו בלנד רענן וארומתי של קולומבאר שמצטיין בחמיצות טובה ורעננות עם רמזים לארומות של אשכולית, תפוח ירוק וסוביניון בלאן שמהווה כמו חוט השדרה של היין עם מרקם רענן גם שמאפשר לטעמים להיות מורגשים בחך. הבציר מתקיים במהלך הלילה והסחיטה ביקב נתקיימה לפנות בוקר. התסיסה התקיימה במיכלי נירוסטה על מנת לשמר את טעמי הפרי הראשוניים של הענבים. זהו יין רענן במיוחד ומומלץ לקררו לטמפרטורה של 10 מעלות. רמת האלכוהול 11.5% והיא בהחלט מאפשרת שתייה קלה של היין.
יקב תבור הוקם ב-1999 על ידי 4 משפחות כורמים ותיקות מכפר תבור. מיקב קטן, צמח יקב תבור לאחד היקבים המובילים בתעשיית היין הישראלי בזכות עשייה יצירתית, חקלאות אקולוגית ויין איכותי.
היקב, צופה אל הנוף הגלילי של הר תבור, אחד האיזורים הפוריים ביותר לגידול יין בישראל, וכרמים של יקב תבור פרוסים בכל רחבי הארץ: מרמת הגולן ועד מצפה רמון. פריסה זאת מאפשרת להכין יינות מגוונים, בהשפעת תנאי קרקע וגידול שונים.
ב-2012 חרת יקב תבור על דגלו את נושא האיזון האקולוגי. מאז ועד היום, כל כרמי היקב הם כרמים אקולוגיים, בהם נעשות פעולות מגוונות להשבת האיזון הטבעי לסביבת הכרם בשיתוף עם החברה להגנת הטבע, וכמובן – התנשמת.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים