אדום יבש, לא כשר
זני ענבים: 94% קברנה סוביניון, 4% מרלו, 2% פטיט ורדו, 2% קברנה פרנק
אזור גידול: נאפה, קליפורניה, ארה״ב
תהליך ייצור: לאחר תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה התיישן היין במשך 17 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, 16% חדשות.
על היין: שזיף שחור, מרקם חלק, תבלין, דובדבן חמצמץ
אדום יבש, לא כשר
זני ענבים: 94% קברנה סוביניון, 4% מרלו, 2% פטיט ורדו, 2% קברנה פרנק
אזור גידול: נאפה, קליפורניה, ארה״ב
תהליך ייצור: לאחר תסיסה במיכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה התיישן היין במשך 17 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, 16% חדשות.
על היין: שזיף שחור, מרקם חלק, תבלין, דובדבן חמצמץ
מאחורי יקב מונדבי עומדת אחת ממשפחות היין הגדולות של העולם החדש. אייקון אמריקאי, אשר מביא עמו תשוקה ומצוינות בעשיית יין. במשך שש העשורים האחרונים הוביל רוברט מונדבי את הרנסנס בעולם היין הקליפורני והשריש מושגים ביצור יין כגון תסיסה בטמפרטורה מבוקרת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי וגידול צפוף בכרם, בקרב יקבים רבים באזור. ההיסטוריה של היקב נקשרת קשר הדוק בהיסטוריה של אזור היין האמריקאי הזה.
הצטרפו לרשימת הדיוור שלנו ותקבלו מידע על אירועים, סדנאות ומוצרים חדשים באתר ובסניפים